arculati kezikonyv 04

ht kezikonyv 2016

elkoltoztunk2021

Professzionális termékfotózás a Borsod-Torna- Gömör Térségi Helyi Védjegyes termékekről!

A Borsod-Torna-Gömör Térségi Helyi Védjegyes termékekről 2019. szeptember 16-ig Edelényben a munkaszervezet irodájában várja azon termelők és kézművesek termékeit, akik részt kívánnak venni az Egyesület marketing anyagaiban, honlapján, különböző turisztikai és marketing kiadványokban. A Védjegyes termékekről egy arra felkért fotós professzionális termékfotót készít 2019. szeptember 17-én.

Továbbá, várjuk azon helyi termelők, kézművesek jelentkezését, akik újonnan, vagy már meglévő Védjegytulajdonos új termékeket szeretne védjegyeztetni a Borsod-Torna-Gömör Egyesületnél. Védjegyhasználati kérelmek Egyesületünk honlapján elérhető: http://helyitermek.btge.hu/helyitermek/index.php/csatlakozas oldalon.

Csatlakozzon Ön is a Védjegytulajdonosok táborához!

180507A Borsod-Torna-Gömör Egyesület úgy döntött, hogy a vidéken élő termelőkkel, kézművesekkel, szolgáltatókkal együtt létrehozza a helyi termék védjegyrendszert. Az eredmény? Príma porták, házi remekek, kiváló tájtermékek.

A Borsod-Torna-Gömör Egyesület mint helyi LEADER akciócsoport segítséget nyújt a közösségi kezdeményezések megvalósításában a vidék gazdasági fejlődése érdekében. Az akciócsoport működési területe a Bódva és a Sajó folyók völgyére, az Aggteleki-karsztra, a Borsodi dombságra, a Rudabányai-hegységre, valamint a Cserehátra terjed ki. Az Egyesület tevékenységével aktívan hozzájárul a vidéki élet élhetőbbé tételéhez, a megszerzett tudás és jó gyakorlat helyi szinten történő alkalmazásához. A Borsod-Torna-Gömör térségben elindítottak olyan helyi védjegy programot, melynek keretében kialakítottak egy közös arculatot, minősítési rendszert és segítik a piacra jutást is többek között eszközbeszerzéssel, marketingtevékenységgel, térségi rendezvények támogatásával és kiállítási installáció beszerzésére.