nyito fejlec BTGE web 03

Cím: Szuhafő, Kossuth út 3/A és 3/Bsszkk primaporta
Telefon: (30) 697 3719
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Üzemeltetők: Szuhafői Falusi Turizmus Kft., Szuhafői Vadászlak Kft.

Trófeás Vendégházak-Szuhafő

Két különálló vendégházunk családok, baráti közösségek és vállalati csoportokat várja. Házanként négy szobában 10+1 fő kényelmét tudjuk biztosítani, 2-3 ágyas, külön fürdőszobás, TV-vel és wifivel ellátott szobákban. Két vendégházunk külön-külön rendelkezik wellness szolgáltatással és melegítő konyhával. Szuhafői vendégházainkban wellness szolgáltatásaink: szauna, jakuzzi, fedett kültéri élménymedence.
Egészsége megőrzésében kondigépek, sószoba, szolárium és a környék bebarangolásához használható kerékpárjaink segítenek, hamarosan pedig kültéri finn szaunával is bővül kínálatunk. Szórakozásáról kültéri sütés-főzési lehetőség (szalonnasütő, bogrács, kemence), billiárd szoba, csocsó, és az Aggteleki Nemzeti Park szomszédságából adódó remek kirándulási lehetőségek gondoskodnak.

Házainkban nagy gondot fordítottunk a gyerekek kényelmére, sok játékkal, játszótérrel, és igény szerint kókuszmatracos kisággyal várjuk a kicsiket. Hangulatos szálláshelyünk az ön kényelmére szolgál, négy napraforgós minősítésünk garancia arra, hogy ön a napi gondokat mihamarabb elfelejtse.

A szobák igénybe vehetőek wellness szolgáltatással, és nélküle is. Az egész ház foglalása (4 szoba) is történhet a wellness szolgáltatások igénylésével, vagy nélküle.

Egy teljes ház foglalása esetén kedvezményes árat biztosítunk, valamint a háziasszony Julika, és Laci házigazda megvendégeli önöket egy közös tájjellegű vacsorával, és kertünk folyékony gyümölcseivel!

Bár vendégházunk még csak egy éves, de sokéves vendéglátói tapasztalatunk garancia arra, hogy önöknek kellemes időtöltésben legyen részük!

Hívja el barátait, ismerőseit is!