nyito fejlec BTGE web 03

Cím: 3726 Szuhafő, Kossuth Lajos út 18.sszkk primaporta
Telefon: 30/640-9827
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Üzemeltető: KOCSISGÉP Építőipari Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Kocsis Vendégház-Szuhafő

A minőség nem csak a nagy városokban, hanem a Borsod Megyei kis zsákfaluban is elérhető

Azt mondják, aki betoppan Szuhafőre, az vagy eltévedt, vagy hívták. Mindegy hogy történik, a Kocsis-család mindig szeretettel fogadja a látogatókat.

Szuhafő. Százhetven lakosú kicsinyke zsákfalu a szlovák-magyar határ közelében, a borsodi lankákon, a megye északnyugati részén, a Szuha-patak völgyében. A település csak dél-keleti irányból, Zádorfalva felől közelíthető meg közúton. Elzártnak mondhatnánk, mégsem az. A környéken ugyanis nem folyt bányászat és ipari termelés, ezért az érintetlen természeti környezet, a csend és a nyugalom, az Unesco Világörökségi listájára felkerült Aggteleki-karszt barlangjainak közelsége mind-mind vonzerőt jelentenek a turisták számára.

Szuhafői családi fészkünket huszonöt éve hagytuk el, hogy a fővárosban keressük boldogulásunkat, de ennyi idő elteltével úgy döntöttünk, visszatérünk a gyökerekhez.

Apartmanház felújított hagyományos családi ház jellegű épület, mely ideális pihenőhely nyolc fős családi és baráti társaságoknak. Közös főzőkonyhával, fürdőszobával és mellékhelységgel áll vendégeink rendelkezésére.

Andrea Vendégház alapja, egy tornácos parasztház modern köntösben, mely négynapraforgós minősítésű vidéki hangulatot idéz. Ebben négy darab 2 fős szoba, külön-külön fürdőszoba, közös étkező, főzőkonyha, fedett tornác, biliárdterem, csocsó, jakuzzi és infraszauna várja a csendes kikapcsolódásra vágyókat.

Kocsis Vendégház 2014-ben készült el a szintén négynapraforgós minősítésű modern épület, mely már 8-80 fős rendezvények befogadására is alkalmas, de szükség esetén 100 vendéget is „leültetünk”. Többfunkciós termünk, esküvők, keresztelők, ballagások, külömböző céges rendezvények, osztálytalálkozók lebonyolítására kiváló helyszínt biztosít. A ház felső szintjén öt szoba van, amelyből egy 2+2 fős családi, három darab 2 fős, pótágyazható, illetve a földszinten egy egyszemélyes szoba, amelyet mozgáskorlátozottak is igénybe vehetnek. A Kocsis Vendégház egy udvarban található apartmanházunkkal, így egyszerre nagyobb társaság elszállásolására is lehetőség van, de az Andrea Vendégház is alig öt percnyi sétára érhető el.

Az apartmanház és a Kocsis Vendégház közös udvarán egy többféle labdajátékra alkalmas, 11x16 méteres műfüves sportpálya is a mozgásra vágyók igényeit elégíti ki. Itt található gasztropincénk is, ahol igény szerint a baráti körünkhöz tartozó borászok pincészetéiből származó borok kóstolóit megszervezzük vendégeinknek. Tervezzük egy wellness-részleg kialakítását is, de ez még a jövő zenéje. A látványtervek már elkészültek.

Szuhafő mesebeli világ, ahol a domboldalon legelésző szarvasmarhák, a jól karbantartott földek szépsége, a folyamatosan épülő és a hagyományos módon felújított házak várják Kocsisék portáin a megfáradt vándorokat. Ahogy ők fogalmaznak: a falut körülölelő dombok változatossága olyan kirándulási lehetőségeket biztosít, ahol mindenki kultúrzajtól mentesen élvezheti a természet hangjait.