nyito fejlec BTGE web 03

Cím: 3786 Irota, Kossuth Lajos út 16.csbv primaporta
Telefon: 30/3535187
email cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
honlap: www.irotaecolodge.com

 Irota EcoLodge

Az Irota EcoLodge három tágas, elegáns és jól felszerelt nyaraló villából és egy közös, 6x16 méteres természetes úszómedencéből áll. Bár a házak egyes részleteikben kissé eltérnek, alapvetően hasonló beosztásúak és akadálymentesítve vannak. Minden háznak (170 m2) saját stílusa van: az Alsó Ház jellegében rusztikus, vidékies, a Középső Ház retró stílusú: az 1960-as évek világát idézi, míg a Felső Ház letisztult, modern dizájnról árulkodik. Legfeljebb két pótágyat tudunk (fenntartással) kínálni, így maximálisan 8 vendég tartózkodhat egy házban. Irota EcoLodge kutyabarát. Nem számolunk fel díjat a kutyák tartózkodásáért, de feltételezzük, hogy az állatok szobatiszták.
Az Irota EcoLodge-dzsal követendő példát szeretnénk mutatni a hazai fenntartható vendéglátóipar számára. Büszkék vagyunk arra, hogy az első, és eddig egyetlen klímasemleges üdülőhely lehetünk Magyarországon, és talán a szélesebb régióban is.