nyito fejlec BTGE web 03

Cím: 3765 Tornaszentandrás Szabadság út 41csbv primaporta
Telefon:
+36 (30) 284 9901
email cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
honlap: http://www.relaxvar.hu/


Mottónk: „RelaxVár készen áll, csak Rád vár.”

A települést, hová pihenni hívjuk vendégeinket, dimbes-dombos környezet, friss levegő, csend és nyugalom jellemzi. Tornaszentandrás település, a szlovák határhoz mindössze néhány percre helyezkedik el. RelaxVár, családi kézben működő vállalkozás.

Vendégházunk 6 szobás, 12 férőhelyes, továbbá 3 pótágyazás lehetősége adott. Igyekeztünk otthonosan berendezni az egész házat, hogy a hozzánk érkező vendégeink minél komfortosabban érezzék magukat. Manapság nélkülözhetetlen, így vendégházunkban is biztosított az ingyenes Wifi elérhetőség, valamint valamennyi szoba televízióval, a felső szint légkondicionáltan felszerelt. Szolgáltatásaink közül a jakuzzi és a szauna is hozzájárul a feltöltődéshez, kikapcsolódáshoz, melyet a pihenőszoba tesz még élvezetesebbé.

Ha a szabadban sportolnál, ám nem tudod magaddal hozni kerékpárodat, semmi probléma. Jelezd igényedet felénk, mi pedig biztosítjuk számodra. Amíg a felnőttek grilleznek, bográcsoznak a kültéri konyhában, addig a gyermekek élvezhetik a RelaxVár saját kis jól felszerelt játszóterének lehetőségeit. Habár a csend és nyugalom jellemzi a települést, melyet vendégeink megtapasztalhatnak, mégis ki ne vágyna egy kis programra is. Saját programajánló listával készülünk a hozzánk érkezőknek.

Reméljük, hamarosan találkozunk!
Szeretettel: RelaxVár.